Wczytuję dane...
Model: ZW-NG-1395
Gwarancja: 24 miesięcy
Realizacja zamówienia: 7 dni
EAN: 5903357371395
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Producent: ZWIEGER

Kurier DPD - koszt wysyłki 0 zł

Kurier DHL - koszt wysyłki 0 zł

InPost Paczkomaty - koszt wysyłki 0 zł

Odbiór osobisty  - 0 zł

Odbiór osobisty jest możliwy po wcześniejszym kontakcie, miejsce odbioru: LOVEA Magazyn Główny, ul. Zadębie 44, 20-231 Lublin

Gwarancja

Produkty objęte są 2-letnią gwarancją producenta.

Reklamacja

Jeśli po dokonaniu zakupu okaże się, że otrzymany towar jest uszkodzony, nie działa prawidłowo lub stwierdziłeś inną niezgodność towaru z zawartą umową, masz prawo złożyć reklamację. W razie wątpliwości skontaktuj się z nami celem ustalenia kolejnych kroków.

Zwrot produktu

Zgodnie z zasadami, masz prawo zwrócić towar w ciągu 14 dni od daty jego otrzymania, bez podawania przyczyny zwrotu jeśli zakupu dokonywałeś jako konsument.

ZWIEGER GABRO KUCHENNY 20 CM

Nóż do plastrowania GABRO to nóż wykonany z niemieckiej stali nierdzewnej (X50CrMoV15) wyróżniający się nowoczesnym wzornictwem. Stal ta charakteryzuje się niezwykłą twardością i wytrzymałością, co przekłada się na długą żywotność noża jak i ostrza, które ostrzone jest ręcznie w podwójnym procesie gradacji, przez co zapewnia precyzję krojenia oraz łatwość ostrzenia. Rękojeść wykonana z tworzywa sztucznego zapewnia ergonomię i wygodę użytkowania. Dodatkowo uchwyt pokryty jest powłoką antybakteryjną (tlenkiem srebra) dającą ochronę przed bakteriami i grzybami.

Ten typ noża najłatwiej umiejscowić gdzieś pomiędzy nożem uniwersalnym, a nożem szefa. Jest wyraźnie większy od typowego noża uniwersalnego, a jego klinga, choć zbliżona długością do noża szefa, jest od niego węższa, a tym samym sam nóż jest zauważalnie lżejszy. Większość lubujących się w kuchennych zadaniach używa go głównie do krojenia praktycznie każdego rodzaju surowego mięsa (zwłaszcza większych kawałków), jak również do oddzielania go od kości. Spiczaste, ostre zakończenie, przy wąskiej klindze pozwala łatwo wycinać mięso nawet w ciężko dostępnych miejscach. Ponadto idealnie nadaje się do porcjowania wędlin, szynki, czy też pieczonego drobiu. Przez to wszystko jest szczególnie popularny m.in. w Stanach Zjednoczonych. Reasumując – kuchenny niezbędnik każdego mięsożercy.

Cechy i zalety Nóż Kuchenny ZWIEGER Gabro:

Noże GABRO to połączenie wygody użytkowania, efektywności pracy i zastosowań prozdrowotnych.

  • Najwyższej jakości materiał hartowana niemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15
  • Ostrze o twardości 52 HRC
  • Wyjątkowo ostre, wytrzymałe ostrze dzięki ręcznemu ostrzeniu w podwójnym procesie gradacji
  • Powłoka antybakteryjna na rękojeści- powlekana tlenkiem srebra, dająca ochronę przed bakteriami i wirusami
  • Ergonomiczna, wykonana z tworzywa sztucznego rękojeść

Noże

  • Długość: 

    20 CM

  • Materiał wykonania: 

    STAL NIERDZEWNA

  • Możliwość mycia w zmywarce: 

    NIE